Olvassa el néhány tippet, különösen az éjszakai baglyokhoz.

Olvassa el néhány tippet, különösen az éjszakai baglyokhoz.

Az Egészségügyi Világszervezet és a Betegségek Ellenőrzési Központjai keményen dolgoznak a probléma leküzdésére irányuló számos kezdeményezésen, a nyilvános információs kampányoktól kezdve az e növények Aspergillus -rezisztens törzseinek kidolgozásáig, a továbbfejlesztett szűrési protokollokig. De a probléma még nem oldódott meg.

Hogyan

lehet megvédeni magát? Azok a termékek, amelyek valószínűleg fertőzöttek. Az ételek kevésbé valószínű, hogy az elsődleges kalóriaforrás. Talán ez csak egy újabb érv az ésszerűen változatos étrend számára. hogy túlságosan kitéve egy potenciálisan káros anyagnak. A

tonhal például egy fantasztikus fehérjeforrás. De a tonhal minden egyes napos étkezése túlzott mennyiségű higanynak járhat. A brokkoli egy szuper tápláló zöldség, de ha ez lenne az egyetlen zöldség az étrendben, akkor sok kulcsfontosságú tápanyag hiányzik. Ne feledje, hogy jó dolog is túlléphet. A brazil dió nagyon magas az antioxidáns szelénben. Annyira magas, hogy a túl sok brazil dió fogyasztása valójában a szelén túlterhelését okozhatja. források. Keverje össze ezeket a zöldségválasztékot. Váltakoznak a különböző diófélék vagy gabonafélék között. Megkapod az ötletet. De ha nem, akkor az epizódomban több van: Mennyire fontos a változatos étrend? Te túllépni. Az Ön előnyei szerint lejátszhatja ezt a változatos kártyát. Ha sokféle zöldség van a kezedben, akkor valószínűleg több zöldséget fog enni. De ha egyszerre csak egyfajta chipet vagy sütit tart a házban, akkor ez segíthet kevesebbet enni.

Lásd még: A változatos étrend túlértékelt -e?

Van -e táplálkozási kérdés? Hívjon egy hívást

Ha táplálkozási aggodalma vagy kérdése van, amiről azt szeretné, hogy egy jövőbeli epizódban beszéljek, hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalat a 443-961-6206 telefonszámon, és hagyjon üzenetet nekem –

Vegyes dió kép a Shutterstock jóvoltából. A

Monica Reinagel egy igazgatósági tanúsítvánnyal rendelkező engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Ha a gyapjúban festett éjszakai bagoly vagy, akkor a napi ritmus megváltoztatása nem lehetséges. De a korai madarakból néhány szokás kölcsönzése segíthet egészségesebb maradni.

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2017. április 18. 4-perces ReadPisode #426 Play Pause Hallgassa meg 3 táplálkozási tipp az éjszakai baglyok számára. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. nap. Például egy éjszakai bagoly általában a kalóriák kb. 20% -át 8 óra után eszik. Ahogy egy nemrégiben beszéltem egy nemrégiben, ezt az étkezési mintát az elhízás és a szívbetegség fokozott kockázatával társították.

Lásd még: Késő -e a szíved? Egy nemrégiben körülbelül 2000 egészséges felnőttről szóló, 24 és 74 év közötti tanulmányt végeztek éjszakai baglyokba és korai madarakba, majd összehasonlították étrendüket.

Érdekes, hogy mindkét csoport szinte pontosan azonos számú kalóriát vett be, annak ellenére, hogy az éjszakai baglyok a nap későbbi szakaszában fogyasztották kalóriájukat. Az éjszakai baglyok azonban kevesebb fehérjét evett, és több cukrot, zsírt és alkoholt fogyasztottak. Az éjszakai baglyok általában kevésbé rendszeres étkezési ütemtervekkel (különösen hétvégén), és a nap folyamán gyakrabban fogyasztanak.

Lásd még: Milyen gyakran kell enni? Mivel a felnőttek hajlamosak alkoholt fogyasztani este, azok, akik hosszabb ideig maradnak, végül többet iszhatnak. Az éjszakai baglyok több ételt is fogyaszthatnak otthonról, és az éttermi ételek általában magasabbak a zsírban és a cukorban, mint az otthon fogyasztott étkezés. Legyen a test kísérlete, hogy kompenzálja a szinkronon kívüli cirkadián ritmust vagy az egyszerű fáradtságot. Az éjszakai baglyoknak például alacsonyabb szerotoninszint lehet. És az alacsony szerotoninszintek vágyakozhatnak a szénhidrátban gazdag ételek iránti vágyra. A gyapjú éjszakai bagoly, a napi ritmus megváltoztatása nem lehetséges. De a korai madarakból néhány szokás kölcsönzése segíthet abban, hogy egészségesebb maradjon. ›Utolsó»

A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az egyik iTunes „legmagasabb rangú egészségének alkotója”. és fitnesz podcastok. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Ha a gyapjúban festett éjszakai bagoly vagy, akkor a napi ritmus megváltoztatása nem lehetséges. De a korai madarakból néhány szokás kölcsönzése segíthet egészségesebb maradni. p> Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2017. április 18. 4-perces ReadPisode #426 Play Pause Hallgassa meg 3 táplálkozási tipp az éjszakai baglyok számára. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Később a nap folyamán próbálja meg megbizonyosodni arról, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét és nem túl sok cukrot tartalmaz.

A fényes napfénynek vagy egy könnyű doboznak való kitettség, amint reggel felkelsz, elősegítheti a szerotoninszintet a nap folyamán, ami csökkentheti az egészségtelen ételek iránti vágyát. A nap másik végén el akarja kerülni a telefonok, táblagépek és más elektronikus eszközökből kibocsátott kék fényt. A kék fény elnyomja a természetes melatonin -termelést este, ami megnehezítheti a leesést és az elalvást.

Lásd még: olyan ételek, amelyek segíthetnek az álmatlanságban

értékelésem itt

Az éjszakai baglyok átlagosan kétszer annyi alkoholt fogyasztanak, mint a korai madarak.

3. tipp

Nézze meg az alkoholt. Az éjszakai baglyok átlagosan kétszer annyi alkoholt fogyasztanak, mint a korai madarak. A magasabb alkoholfogyasztás nemcsak egészségügyi és biztonsági kockázatokhoz vezet, hanem a csökkentett tápanyag -bevitelhez és az általános étrend minőségéhez is kapcsolódik. Ha a kalóriák nagyobb százaléka alkoholból származik, akkor kevesebb lehetősége van a tápanyagigény kielégítésére. A zümmögés felvétele arra is vezethet, hogy túlzottan elkényeztesse azokat az ételeket, amelyeket esetleg nem választhat tisztább fejjel. Még ha késik is, próbálja meg korlátozni az alkoholfogyasztását legfeljebb 7 italra – lehetőleg nem mindazon este!

Lásd még: Mennyi alkohol egészséges? >

Gondolatok vagy megjegyzések a heti epizódról? Küldjön egy e -mailt, vagy tegye közzé kérdését a Nutrition Diva Facebook oldalán. Ezután feltétlenül iratkozzon fel a Nutrition Diva podcastra az iTunes, Stitcher vagy bárhol, bárhová is hallgat, tehát ne hagyja ki egyetlen epizódot!

Kép a Shutterstock jóvoltából. > Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Az erős és meghatározott izmok felépítése esetén a hátulról néző kilátás nem csak a siklásokról szól. Az erős hát és a vállak nemcsak vonzó, hanem az érzés és a legjobb fellépés nélkülözhetetlen része. És összpontosítson a hátára (2. rész). Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. Jó bemelegítés és lehűtés.

bemelegítés

Nézze meg a cikket, amely a legjobb módja a bemelegítésnek, hogy jó tanácsokat kapjon. Mivel a vállakra, a hátra és a karokra koncentrálunk, ellenőrizze, hogy összpontosítson ezeknek a területeknek a mobilizálására és előkészítésére. Az edzőteremben készítsünk egy Superset áramkört ebből a gyakorlatból. Ez azt jelenti, hogy három készletet fog készíteni, mindegyik készlet két gyakorlatot tartalmaz, amelyekre háromszor megy oda -vissza, mielőtt továbbmegy a következő készlethez.

1. beállítás: A súlyzó sort az subscapularis pull-upokhoz

2. beállítás: Egykaros ív-súlyzó sor az ülő kötélsorokhoz

3. beállítás: Állandó t-bár sor a szűk fogás-állatok szűkítéséhez

A választott ismétlés mennyisége rajtad múlik. Inkább jobban megemeli a nehezebb súlyokat kevesebb ismétlésnél (5-6), de a tudomány azt mondja, hogy megközelítőleg ugyanazokat a nyereséget szerezheti, ha alacsonyabb súlyt (12-15) felsorolnak, mindaddig, amíg a kudarcra emelik. A kudarc akkor jelentkezik, amikor alig tudja kitölteni az utolsó vagy két ismétlést, és maximális erőfeszítést igényelnek. Írja le, hogy milyen súlyokat használt, és úgy érzi, hogy úgy érzi, hogy kellene -e, vagy választhatna nehezebb vagy könnyebb. Ez a jövőben kiveszi a találgatást, és minimalizálja annak esélyét, hogy túlzásba lépjen, és néhány pihenőnapot kell igénybe vennie. Kihúzza a Cooling Down nevű cikket edzés után: 6+ hasznos tipp, de miután az edzés véget ért, ideális esetben folytatna valamilyen általános mozgást, de lassabban és lassabb ütemben kezdi el, amíg egy normál edzésen mozog. ütem. Ez gyakran legalább öt percet vehet igénybe, de határozottan sokkal hosszabb ideig tarthat. Mivel a hátadat így dolgoztad, egy kis időt töltenék a habgörgőn a lehűtés végén. Majd győződjön meg arról, hogy írjon néhány részletes jegyzetet, amelyre a következő alkalommal hivatkozhat, amikor a hátát robbantja. a lehűtésből. Gondoskodjon arról, hogy teljes mértékben kifejlesztse ezeket az izmokat, hogy ne csak jól nézzen ki a tengerparton, hanem a jövőben hátráltatja a hátfájást. Facebook.com/getFitguy vagy twitter.com/getfitguy. Ne felejtsd el feliratkozni a Get-Fit Guy Podcast-ra az Apple Podcasts, Stitcher, Spotify, Google Play vagy RSS-en keresztül. Csak a célok. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Brock Armstrong Get-Fit Guy

Brock Armstrong volt a Get-Fit Guy Podcast házigazdája 2017 és 2021 között. , NCCP és CAC triatlon edző, valamint egy TNT tanúsítvánnyal rendelkező edző. Ezenkívül a Primal Egészségügyi Edző Intézet tanácsadó testületén és a Humán Potenciál Intézet vendégkarának tagja.

Kövesse a Facebook LinkedIn Pinterest feliratkozást a get-fit podcast Spotify Google Stitcher

A 2 epizód 1. részében, a Get Fit Guy megvitatja A leginkább dörömböl a dollárodért. A Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Miután az ilyen hiányosságokat azonosítják, a kiegészítés (az életmóddal, a testmozgással és az étrend módosításával együtt) felhasználható a hiányosságok kitöltésére – a kiegészítő használatának „lövöldözős” megközelítéséhez, mert csak egy versenytárs vagy valaki más a csapatában vagy valaki más Az edzőteremben használja. , és kiemelte azt a tényt, hogy nem tudsz kiszállítani a rossz életmódot, a testmozgást és az étrend választását. Az 1% -os él, legfeljebb 10%. Ezért hívják „kiegészítőnek”, nem pedig „kapocsnak”. Ne felejtse el ezt, mielőtt úgy dönt, hogy rövidre vágja az edzésedet, hogy néhány tablettát el tudjon menni.

helyreállítás

A helyreállításhoz Alex azt mondja, hogy ne töltsön túl sok időt olyan módszerekre, mint például a jégfürdő, hogy ne enyhítse a test edzéshez való alkalmazkodását. Ez valószínűleg körültekintő, ha olyan edzőtípus vagy, akit olyan tanulmányokban figyelnek meg, amelyek azt mutatják, hogy a jégfürdő nem működik: azaz valaki, aki hetente 5-7 nap 20-60 percig edz, nem feltétlenül A CrossFit WOD elvégzése minden nap, 2-3 órás futást dob le a hétvégén, és hetente több napon 60-90 percet dolgozik. Felülvizsgáltam, hogy határozottan beleesjenek az emberek táborába, akiknek több gyógyulást igényelnek, nem kevésbé. Valószínűleg olyan nagy mennyiségű szabad gyököket és oxidációs károsodást építenek fel a testnél, hogy nagyobb mennyiségű visszanyerési dózisra van szükségük, mint amit az átlagos laboratóriumi patkány számára ajánlott egy edzéses vizsgálatban.