Revitaprost : A szenátus újra ülésezik; House egyelőre bérletet kér

Revitaprost : A szenátus újra ülésezik; House egyelőre bérletet kér

Jóval 10 000 alá kell kerülnie revitaprost site, mielőtt elkezdi jól érezni magát."

A több védőoltás nem szünteti meg teljesen a fertőzéseket, de "nem fog közegészségügyi fenyegetést okozni" – mondta, hozzátéve, hogy a jelenlegi változatok, bár zavaróak, továbbra is ellenőrizhetők a rendelkezésre álló vakcinákkal. És minél tovább tart a világjárvány megszüntetése, annál valószínűbb, hogy megjelenik egy „szörnyváltozat”, amely elkerüli a vakcinákat – mondta.

A Pfizer tudományos vezetője megvédi a vakcinát

Egy tanulmány szerint a Pfizer vakcina csak töredékét tartalmazza a Moderna jab-jában található kulcsfontosságú hatóanyagnak, és alacsonyabb antitestválaszt is produkál.

A Journal of the American Medical Association című folyóiratban1600 belga egészségügyi dolgozó bevonásával megjelent tanulmány megállapította, hogy a Moderna COVID-19 vakcinája kétszer annyi antitestet termelt, mint a Pfizer oltóanyaga az oltás után 6-10 héttel.

A Pfizer COVID-19 vakcinája 30 mikrogramm mRNS-t tartalmaz, míg a Modernáé 100. Philip Dormitzer revitaprost official, a Pfizer tudományos igazgatója a héten elmondta a Financial Timesnak, hogy a Pfizer és társfejlesztője, a BioNTech a minimális dózisszintet alkalmazta az immunválasz kiváltására. A nagyobb adag több mellékhatás kockázatával jár – mondta.

„Ha megnézzük, mi történik az összes COVID-19 vakcinával, akkor a kisiklás gyakran a felbukkanó nemkívánatos események voltak” – mondta Dormitzer. A védőoltások azonban hasonló mellékhatásokat okoznak, a Centers for Disease Control and Prevention szerint.

A tanulmány szerint az oltások nem növelik a vetélés esélyét

Minnesotai kutatók új tanulmánya szerint a COVID-oltás nem növeli a vetélés esélyét . A Journal of the American Medical Association folyóiratban ezen a héten megjelent tanulmány több mint 100 000 terhesség adatait tekintette át. Az adatok nyolc fő egészségügyi rendszerből származtak – Kaiser Permanente: Washington, Northwest, Észak-Kalifornia, Dél-Kalifornia és Colorado; Denver Health; HealthPartners; és Marshfield Clinic, Wisconsin – 2020 decemberétől 2021 júniusáig.

Az eredmények hasonlóak voltak az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság által jóváhagyott vagy engedélyezett összes vakcina esetében.

Az intenzív osztályok ágyaiból kifogyóban lévő államok fontolóra veszik az ellátás arányosítását

Egyes államok közelednek ahhoz revitaprost a ponthoz, ahol a kórházi ellátást kell adagolni, mivel a COVID-kóros kórházi kezelések száma megugrott. Az idahói Coeur d’Alene államban található Kootenai Health Kórházban egy konferenciaközpontot terepkórházzá alakítottak át, ahol a betegeket osztálytermekben lélegeztetőgépekkel kezelik. A közeli kórházban a COVID-betegek a sürgősségi osztályokon özönlenek a folyosókra. Kedden csak kilenc intenzív osztályos ágy volt elérhető az egész államban – közölték a hatóságok. Idahoban az egyik legalacsonyabb a beoltottsági arány az országban, mindössze 40%-a teljesen beoltott.

Andy Beshear kormányzó szerdán közölte, Kentucky is gyorsan megközelíti az ellátás válságszintjét, és rámutatott, hogy az államban mindössze 90 felnőtt intenzív osztályú ágy áll rendelkezésre. A kórházak több mint kétharmadában kritikus munkaerőhiány van – mondta. Beshear a CNN-nek elmondta, hogy az állam "éppen ott van" vagy "gyorsan közeledik ahhoz a ponthoz", amikor a kórházaknak meg kell kezdeniük az ellátás arányosítását.

„Tehát nagyon bizonytalan helyzetben vagyunk” – mondta.

-John Kennedy, Capital Bureau revitaprost official, USA TODAY Network-Florida

Közreműködik: The Associated Press

Az ország legnépesebb állama komoly lépést jelentett be a hétfői újranyitás felé, de két új előrejelzés szerint a koronavírus halálos áldozatainak száma továbbra is gyors ütemben nőhet.

Kalifornia kormányzója, Gavin Newsom, aki ellenállt a nyomásnak, hogy csatlakozzon néhány kollégájához a korlátozások feloldásában, azt mondta, hogy bizonyos kiskereskedelmi üzletek péntekig újra működhetnek, ha megfelelnek bizonyos feltételeknek. Azt is mondta, hogy az állam enyhén érintett részei szabadabb teret kapnak gazdaságuk újraindításához.

A közegészségügyi szakértők attól tartanak, hogy a társadalmi távolságtartásra vonatkozó mandátumok lazítása a koronavírusos megbetegedések és a halálozások arányának növekedését fogja eredményezni, és még azelőtt, hogy az újranyitások teljes hatását éreznék, a jelek ebbe az irányba mutatnak.

A New York Times szerint egy Trump-kormányzati jelentés privát előrejelzése szerint a vírus országos áldozatainak száma a jelenlegi napi 1750-ről június 1-ig 3000-re emelkedhet. Ezenkívül a Fehér Ház által gyakran hivatkozott modell majdnem megduplázta előre jelzett halálozási számát 72 000-ről több mint 134 000-re.

Élő blogunk egész nap frissül. Frissítsen a legfrissebb hírekért, és friss híreket kaphat a beérkező levelek között a The Daily Briefing segítségével.

Íme a legfontosabb fejlemények hétfőn:

  • A The New York Times szerint a Trump-adminisztráción revitaprost official belüli új adatok az esetek és a halálozások számának folyamatos növekedését vetítik előre, és június 1-jén elérheti a napi 3000 halálesetet. A Fehér Ház vitatja a jelentést.
  • Az új COVID-19-es esetek, kórházi kezelések és intubálások száma továbbra is lassú, de folyamatos csökkenést mutat New York államban – mondta Andrew revitaprost official website Cuomo kormányzó.
  • Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság bejelentette, hogy megerősíti az antitest-tesztek felügyeletét azáltal, hogy megköveteli a kereskedelmi tesztkészítőktől, hogy megfeleljenek az új pontossági szabványoknak, és új információkat nyújtsanak be, amelyek igazolják a tesztelés minőségét.

Kaliforniai tanulmány: A koronavírus kihasználja a „már meglévő sebezhetőségeket”

A San Francisco-i Kaliforniai Egyetem hétfőn közzétett adatai szerint azoknak a lakosoknak több mint fele, akiknél pozitív lett az új koronavírus-teszt egy San Francisco-i közösségi szűrési kezdeményezésben, tünetmentes volt.

A Kaliforniai Egyetem San Francisco városával és megyéjével, valamint a San Francisco-i Közegészségügyi Minisztériummal együttműködve közel 3000 lakost és dolgozót tesztelt a város missziós kerületében . Közülük revitaprost official website 62 ember tesztje volt pozitív, és 53%-uk azt mondta, hogy nem tapasztalnak COVID-19 tüneteket.

Az Unidos En Salud nevű tanulmányt a többségi spanyol/latin közösségben végezték. A vizsgálat szerint a pozitív esetek egyike sem a közel 1000 fehér/kaukázusi embertől származott, míg a pozitív eredményt mutató emberek 95,1%-a spanyol vagy latin származású volt.

A vizsgálati adatok szerint a legtöbb ember, közel 89%-a, akiknél pozitív lett, szintén olyan otthonokból származott, ahol a háztartások összjövedelme kevesebb, mint 50 000 dollár.

„A vírus kihasználja a társadalmunk már meglévő sebezhetőségét” – mondta Dr. Diane Havlir, a Zuckerberg San Francisco General Hospital and Trauma Center UCSF HIV, fertőző betegségek és globális orvoslás osztályának vezetője.

A COVID-19 elterjedtsége a kisebbségi és alacsony jövedelmű városrészekben jól dokumentált. Az USA TODAY 12 állam egészségügyi osztályaitól származó irányítószám-adatainak elemzése azt mutatta, hogy a fertőzések aránya ötször magasabb volt a többségi kisebbség irányítószámaiban, mint azokban az irányítószámokban, amelyeknél kevesebb mint 10% a nem fehér lakosság.

– Jordan Culver

A napi halálos áldozatok száma június 1-jén elérheti a 3000-et – írja a New York Times

A The New York Times által birtokolt belső dokumentum szerint a Trump-adminisztráción belüli adatok elemzése a koronavírusos megbetegedések és halálozások számának folyamatos növekedését revitaprost site vetíti előre, és június 1-jén elérheti a napi 3000 halálesetet. A Centers for Disease Control and Prevention modellezésén alapuló előrejelzések a hónap végére minden nap körülbelül 200 000 új megbetegedést prognosztizálnak a mostani körülbelül 25 000 esethez képest.

A jelentés kimutatta, hogy a teszteredmények aránya Georgiában és Floridában, amelyek részben újranyitották gazdaságukat, csökkent április utolsó két hetében. A közegészségügyi tisztviselők szerint a széles körű tesztelés kulcsfontosságú az újabb fertőzési hullám megelőzésében.

A Fehér Ház, amely arra ösztönözte az államokat, hogy kezdjék meg újra gazdaságukat, gyorsan kiadott egy közleményt, amelyben megkérdőjelezte a jelentést. A közlemény szerint a jelentést nem mutatták be a koronavírus-munkacsoportnak, és nem esett át ügynökségközi átvilágításon.

"Ezek az adatok nem tükrözik a munkacsoport által végzett modellezéseket vagy azokat az adatokat, amelyeket a munkacsoport elemzett" – áll revitaprost official a közleményben. "Az elnök fokozatos iránymutatásai Amerika újbóli megnyitására egy tudományosan vezérelt megközelítés, amellyel a szövetségi kormány vezető egészségügyi és fertőző betegségek szakértői egyetértettek."

A Fehér Ház által idézett befolyásos UW-modell előrevetíti a haláleseteket

A Fehér Ház által gyakran idézett prediktív modell a koronavírus miatti halálozások számának nyilvános becsléseiben csaknem megduplázta előrejelzését.

Hétfő reggelre a Washingtoni Egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési Intézete 72 433 halálesetet jósolt augusztus 4-ig. Ez hétfő délután megváltozott, amikor az előrejelzések 134 475-re emelkedtek ugyanerre a dátumra. A modell soha nem prognosztizált 93 000-nél többet, de most úgy becsülik, hogy az Egyesült Államok május 21-ig eléri a 100 000-et.

Az IHME a honlapján közölte, hogy áttért egy hibrid modellre, amely „több szakaszban magában foglalja a COVID-19 halálozások és fertőzések, valamint a vírus terjedésének becslését”.

Az intézet korábbi előrejelzéseit túl optimistaként kritizálták, módszertanát pedig megkérdőjelezték a modellező közösség tagjai.

Kalifornia megteszi a következő lépést az újranyitás felé

Kalifornia revitaprost official website kormányzója, Gavin Newsom közölte, hogy az állam ezen a héten a négy szakaszból álló újranyitás második szakaszába lép, amikor is egyes kiskereskedelmi üzletek bizonyos módosításokkal újra megkezdhetik tevékenységüket.

A péntekig nyitható üzletek között vannak ruházati cikkek, sportszerek, játékok, könyvek és virágok árusai. A járda melletti átvételt kell biztosítaniuk. Az irodák és a bevásárlóközpontok zárva maradnak, és az étteremben történő étkezés továbbra sem engedélyezett. Az irányelvekkel kapcsolatos további részleteket csütörtökön közöljük.

Newsom, az ország első kormányzója, aki az egész államra kiterjedő otthonmaradási parancsot adott ki, korábban ellenállt a nyomásnak, hogy más államokhoz csatlakozzon a részleges újranyitás érdekében.

"Ez egy nagyon pozitív jel, és csak egy okból történt: az adatok szerint ez megtörténhet" – mondta Newsom.

Az FDA szigorítja az antitest-tesztekre vonatkozó szabványokat

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság hétfőn bejelentette, hogy megerősíti az antitest-tesztek felügyeletét azáltal, hogy megköveteli a kereskedelmi tesztkészítőktől, hogy megfeleljenek revitaprost az új pontossági szabványoknak, és új információkat nyújtsanak be, amelyek bizonyítják a tesztek minőségét. Az új irányelv megfordítja az ügynökség március 16-i irányelvét, amely lehetővé tette az antitestteszt-gyártók számára, hogy termékeiket anélkül értékesítsék, hogy a tesztek pontosságának ellenőrzése érdekében megosszák az adatokat az ügynökséggel.

Az ügynökség tájékoztatása szerint a kereskedelmi tesztkészítőknek 10 munkanapjuk lesz az új adatok benyújtására és az ügynökség vészhelyzeti revitaprost site felhasználási engedélyének kérésére. Az ügynökség azt is megköveteli majd a tesztkészítőktől, hogy megfeleljenek a pontossági vagy „érzékenységi és specifitási” szabványoknak.

– Ken Alltucker

A szenátus újra ülésezik; House egyelőre bérletet kér

A szenátus hétfőn – több mint egy hónapja a tagok legutóbbi összegyűlése óta – összeült, mielőtt folytatta volna a vezetői ülést, hogy megerősítse Robert Feitel jelölését a Nukleáris Szabályozó Bizottság főfelügyelőjévé. A hét későbbi szakaszában a bírói jelölések kerülnek a középpontba. Mitch McConnell (R-Ky.) többségi vezető szerint a szenátorok nélkülözhetetlenek, és ideje dolgozni. A demokraták https://revitaprost-official.top/ ellenkeztek, azzal érvelve, hogy az összehívás más munkavállalókat is veszélybe sodorna. A demokraták vezette képviselőház ezen a héten nem ül össze.

Carl Tobias, a University of Richmond School of Law professzora szerint érdekes lesz látni, hogy valójában hány szenátor jelenik meg.

"Tekintettel arra, hogy a szenátorok fele 65 éves (vagy idősebb), nem szívesen térnek vissza, ha kevés biztonsági intézkedést alkalmaznak" – mondta Tobias az USA TODAY-nek.

A legtöbb amerikai támogatja a levélben történő szavazást a világjárvány idején, az új közvélemény-kutatások során

Az USA TODAY és a Suffolk Egyetem új közvélemény-kutatása szerint az amerikaiak kétharmada támogatja a levélben történő szavazást a személyes szavazás alternatívájaként a választás napján a koronavírus-járvány idején.

De míg a demokraták és a független szavazók túlnyomó többsége a levélben szavazást támogatja, a republikánus szavazók többsége ellenzi ezt. A közvélemény-kutatás szerint az amerikaiak 65%-a támogatja a levélben szavazást mint alternatívát, ami több revitaprost official mint 2-1 arány az amerikaiak 32%-ához képest, akik ellenzik ezt a lehetőséget.

"Szerintem ez azt mutatja, hogy az emberek nyitottak az alternatív szavazási módszerekre, feltéve, hogy biztonságban vannak" – mondta David Paleologos, a Suffolki Egyetem Politikai Kutatóközpontjának igazgatója.

Contents