Stvari koje smanjuju brzinu metabolizma gubitak kilograma.

Stvari koje smanjuju brzinu metabolizma gubitak kilograma.

Ben Ben Greenfield GET FIT Guy 30. studenog 2015. četverominutni ReadePisode #212 Igrajte pauza Slušajte 4 načina za brzo sagorijevanje kalorija Dana zahvalnosti, trenutno doživljavamo probleme s reprodukcijom na safariju. Ako želite slušati zvuk, molimo koristite Google Chrome ili Firefox.

Iako sigurno ne podržavam ekstremnu proždrljivost i potpunu raspravu na američkom blagdanskom gozbi zahvalnosti, vrlo sumnjam da se planirate potpuno suzdržati od od To dodatno pomaganje pire od krumpira ili prepun mašina iz gravitacije – pogotovo ako ste išta poput mene i volite samo iznova pustiti i živjeti.

Prošle godine sam tvitnuo da je „prosjek prosjek Amerikanac jede oko 3.000 do 3.500 kalorija tijekom Dana zahvalnosti. To je 14.500 skakača! » Srećom, postoje brži i zabavniji načini sagorijevanja kalorija iz turske ekstravagancije. Danas ćete dobiti 4 brza i prljava savjeta kako biste poboljšali brzinu vaših kalorijskih sagorijevanja kalorija:

Savjet br. 1: 6-minutni trik

Dok je an Nakon večere šetnje sigurno ne sagorijeva mnoge kalorije (iako je bolje nego raditi apsolutno ništa), nedavna studija dokazala je da je kratka 6-minutna vježba „zalogaj prije velikog obroka vremenski učinkovit i učinkovit način za poboljšanje šećera u krvi kontrolirati.

.

Studija je pokazala da je intenzivna 6-minutna šetnja (poput hodanja vrlo strmim brdom ili na nagibu staze) obavljeno 30 minuta prije nego što je veliki obrok značajno poboljšao Glikemijski odgovor na obrok.

Budući da naleti u šećeru u krvi mogu dovesti do velikih depozita u trbušnom masti, ovo je sjajna vijest! Ne idete nigdje u blizini brda ili trkačke staze ovog Dana zahvalnosti? Nema problema, možete isprobati i ovaj 6-minutni trik stepenicama, burpejima, čučnjevima i da-čak i skakačima. Dakle, sada nema opravdanja.

Savjet br. 2: drhtanje, dijete, drhtaj

Pisao sam o prednostima hladnoće za kontrolu težine više puta. Pogledajte moje članke kako sagorijevati više masti s hladnoćom i kako koristiti hladno vrijeme za mršavljenje za tone sjajnih savjeta.

Osobno počinjem i završavam svaki dan hladnim tušem. Ova praksa može sagorjeti do 500 dodatnih kalorija dnevno! Također može stabilizirati razinu šećera u krvi i povećati razinu hormona, osobito adinopektin, što pomaže vašem tijelu da uđe u vlastite masne kiseline kao gorivo.

Za još više prednosti, možete održati svoju kuću malo hladnijom Ove zime (koja ima dodatnu prednost što vam štedi novac na računu za grijanje!), Možete koristiti opremu za hlađenje poput prsluka ili kompresije u koji možete staviti led, a možete napraviti jutarnje šetnje «Shiver», tijekom kojih ste vi Hodajte po praznom želucu ujutro 20-45 minuta u hladnom vremenu s šeširom, rukavicama, majicom i kratkim hlačama.

Pages

12Next ›Zadnji» Sav sadržaj je ovdje za za Samo informacijske svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Poznato je da istezanje može pomoći u poboljšanju fleksibilnosti i raspona pokreta. Ali jeste li znali da vam postoji tajna korist? Dr. Jonathan Su, momak za postavljanje, objašnjava nova istraživanja koja pokazuju kako istezanje može poboljšati kardiovaskularno zdravlje.

Dr. Jonathan SU, DPT, CSCS, TSAC-F, C-IAYT momak za ugradnju 4. listopada 2021. 3-minute Readepisode #553 Igrajte pauzu Slušajte kako istezanje može poboljšati vaše kardiovaskularno zdravlje koje trenutno doživljavamo reprodukciju Pitanja na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox. Brzi i prljavi

Kako postajemo stariji, arterije počinju gubiti elastičnost i postaju ukočene. Arterijska krutost usko je povezana s visokim krvnim tlakom, moždanim udarom i srčanim udarom. Ali postoje dobre vijesti:

Studije iz posljednjeg desetljeća pokazuju da istezanje značajno smanjuje krutost arterija. Rezultati jedne studije pokazali su smanjenu krutost arterija u ispruženim udovima i smanjeni krvni tlak. Zanimljivo je da je smanjena i arterijska krutost u neobrađenim dijelovima tijela.

Poznato je da istezanje može pomoći u poboljšanju fleksibilnosti vaših mišića i raspona pokreta zglobova. Bolja fleksibilnost i raspon pokreta omogućuju vašem tijelu učinkovitije djelovanje, što je važno za poboljšanje fizičkih performansi i smanjenje rizika od ozljeda.

Ono što možda ne znate jest da istezanje može poboljšati i ne-miskularne strukture poput krvnih žila koje cirkuliraju krv kroz vaše tijelo.

Razumijevanje arterijske krutosti

Možda već znate da je vaš vaskularni sustav sastavljen od žila sličnih cijevi koje nose krv kroz vaše tijelo. Arterije nose krv od vašeg srca do ostatka tijela, dok vene nose krv natrag u vaše srce.

Ali kako postajemo stariji, arterije počinju gubiti elastičnost i postaju ukočene.

Učvršćivanje arterija u dobi, barem je dijelom zbog postupnog gubitka rastezljivih vlakana od elastina i akumulacija čvršćih kolagenskih vlakana u arterijskim zidovima.

Povećana krutost arterija problem je jer je usko povezana s visokim krvnim tlakom i često prethodi kardiovaskularnim bolestima poput moždanog udara, srčanog udara i zatajenja srca.

istezanje smanjuje krutost arterija

ali postoje dobre vijesti. Pregled objavljen početkom ove godine analizirao je studije tijekom posljednjeg desetljeća i zaključio da istezanje značajno smanjuje krutost arterija.

Zanimljivo je da je smanjena i arterijska krutost u neotkrivenim dijelovima tijela.

Pasivno ili statično istezanje – gdje pomaknete tijelo na ograničenje ili mjesto napetosti i ostajete u tom položaju do minute – glavna je vrsta istezanja izvedena u ovim studijama. Ovo je uobičajeni oblik istezanja koji se koristi za poboljšanje fleksibilnosti mišića i raspona spoja pokreta.

U jednoj studiji mladi su zdravi sudionici izveli dionice nogu 5 puta tjedno u trajanju od 12 tjedana. Rezultati su pokazali smanjenu krutost arterija u ispruženim udovima i smanjeni krvni tlak. Zanimljivo je da je smanjena i arterijska krutost u neobrađenim dijelovima tijela.

Iako se krvni tlak vratio na početnu vrijednost u roku od 6 tjedana nakon što su se sudionici prestali protezati, krutost arterija u ispruženim i neotkrivenim dijelovima tijela ostala je smanjena.

Iako je mnogo još uvijek nepoznato o učincima istezanja na vaskularne funkcije, jasno je da poboljšava vaskularno zdravlje. Ovaj preliminarni dokazi daju nam još jedan razlog da isteknemo dio naše redovne rutine.

3 jednostavne istegnuće donjeg tijela za početnike

za one od vas koji žele započeti s istezanjem, ali Ne znam odakle započeti, evo jednostavne rutine istezanja donjeg tijela slične onoj koja se koristi u ranije spomenutoj studiji. Pokušajte izvesti strije tri puta na svakoj nozi. Obavezno pogledajte moje YouTube videozapise za upute o tome kako izvesti ove strijele.

Stojeći tečaj: stanite nekoliko metara od zida i stavite desnu nogu iza sebe, osiguravajući da su vam nožni prsti okrenuto prema naprijed. Držite petu na zemlji i nagnute se naprijed s desnim koljenom dok se ne osjetite dobro. Držite ovo istezanje 45 do 60 sekundi i ponovite na suprotnoj nozi.

Stojeći četverostruki rastezanje: Stanite visok pored zida s nogama prodiranja kuka, a lijeva ruka na zidu radi ravnoteže. Savijte desnu nogu i desnom rukom uhvatite desno stopalo. Povucite petu prema stražnjici dok se ne osjetite dobro. Držite ovo istezanje 45 do 60 sekundi i ponovite na suprotnoj nozi.

ručnik za kockanje istezanje: Lezite na pod sa savijenim lijevim koljenom, a lijevo stopalo ravno na pod. Omotajte remen ili ručnik oko dna desnog stopala i zadržite na krajevima. Pomoću pojasa ili ručnika podignite i ispravite desnu nogu polako prema gore dok ne osjetite dobro istezanje. Držite ovo istezanje 45 do 60 sekundi i ponovite na suprotnoj nozi.

5-dnevni izazov za istezanje

Jeste li spremni to znanje koristiti s 5-dnevnim izazovom za istezanje? Tijekom sljedećih pet dana, vaš je izazov svakodnevno izvoditi rutinu istezanja donjeg dijela tijela. Isprobajte me i javite mi kako se osjećate slanjem e-pošte na getfitguy@quickanddirtyTips.com ili mi ostavite govornu poštu na 510-353-3104.

Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

dr. Jonathan SU, DPT, CSCS, TSAC-F, C-IAYT

DR. Jonathan Su domaćin je podcasta Guy-a. On je fizički terapeut i fitness stručnjak čija je misija učiniti fitness dostupnom svima. Dr. Su autor je bestselera šestominutne kondicije na 60+ i šest minuta jezgre. Možete mu poslati e-poštu na getfitguy@quickanddirtytips.com ili mu ostaviti poruku na liniji glasovne pošte za početak (510) 353-3104.

Koji su dokazi koji podržavaju tvrdnje iza ovog popularnog mršavljenja kilograma Dopuna?

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 28. kolovoza 2013. 4-minutna Readepisode #249 Igra pauza Slušaj li Garcinia Cambogia pomaže u gubitku kilograma? Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Gubitak kilograma nije lako. Održavanje toga može biti jednako izazovno. Dakle, kad čujemo za tabletu koja navodno pokorava vaš apetit ili okreće metabolizam koji se sagori masnoće, želimo tako loše vjerovati da su tvrdnje istinite! Moja prijateljica Carly, na primjer, je prikladna i mladenački izgled 62. Tijekom godina naporno je radila kako bi postala vitka, a posljednjih nekoliko godina uzimala je Garcinia Cambogia. Uvjerena je da dodatak skida rub s apetita i drži je na putu. Može li ona biti na nečemu ili je jednostavno postala plijen dobrom marketingu ili željenom razmišljanju?

Vidi također: Kako smršavjeti bez dijeta;

Što je u Garcinia Cambogia?

Činjenica da je HCA zapravo bila podvrsta znanstvenih istraživanja, postavlja je značajno ispred mnogih dodataka za mršavljenje.

Garcinia cambogia je voće podrijetlom iz Azije i Indije. Kore, koja ima kiseli okus sličan tamarindu, tradicionalno se koristi u curriesu i drugim začinima. Voće također sadrži spoj zvan hidroksicitrična kiselina (HCA), koji je proučavan kao potencijalno sredstvo za mršavljenje. Činjenica da je HCA zapravo bila podvrsta znanstvenih istraživanja postavlja ga značajno ispred mnogih dodataka za mršavljenje. Ali što je istraživanje otkrilo?

Istraživanje cardione cijena odličan post za čitanje Garcinia Cambogia za mršavljenje

Rano istraživanje Garcinia i HCA zapravo je bilo obećavajuće. Činilo se da visoke doze suzbijaju nakupljanje masti u laboratorijskim štakorima i utvrđeno je nekoliko različitih uvjerljivih mehanizama. Bilo je dovoljno za izgradnju vjerodostojne priče-i kad je riječ o dodacima za mršavljenje, to je zaista sve što trebate biti isključeni i trčanje.

Nažalost, naknadna istraživanja o ljudima bila su znatno manje ohrabrujuća. U jednoj studiji, istraživači su 12 tjedana stavili 135 ljudi s prekomjernom težinom na niskokaloričnu prehranu. Polovina njih uzela je Garcinia Cambogia, a polovica je uzela placebo. Svi u studiji izgubili su značajnu težinu, zahvaljujući niskokaloričnoj prehrani. Ali nije bilo razlike između dvije skupine. Ta je studija objavljena u JAMA 1998.

Tijekom sljedećeg desetljeća ili tako, nekoliko je desetaka dodatnih studija. Mnogi od njih bili su mali. Neki od njih nisu bili posebno dobro dizajnirani. A rezultati su varirali. Neke su studije otkrile pozitivne učinke, što je pomoglo u jačanju njegove reputacije i podsmjehu prodaje. Druge studije, međutim, nisu uspjele pronaći nikakvu korist od uzimanja Garcinia. Dakle, u što bismo trebali vjerovati?

Kada imate čitavu gomilu studija o istoj temi, istraživači će često pokušavati objediniti podatke iz svih studija i ponovno izbiti brojeve. To se naziva metaanaliza i rezultati se obično smatraju pouzdanijim od pojedinačnih studija. I 2011. godine, istraživači su proveli metaanalizu svih objavljenih studija o HCA kao pomoć za mršavljenje za ljude …

Pages

12Next ›Posljednji»

O autoru

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reanagel je licencirana nutricionistica s certifikatom za certifikat odbora, autorica i tvorac jednog od najzahtjevnijih podcasta zdravlja i fitnesa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Je li vas spor metabolizam sprečava da gubite kilograme? Možete li učiniti bilo što kako biste ga ubrzali? Pobliži pogled na to što realno možemo učiniti kako bismo promijenili svoj metabolizam.

Autor Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 20. lipnja 2017. 4-minutna Readepisode #435 Igrajte pauzu Slušajte je li vaš metabolizam kriv? Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Ako niste zadovoljni svojom težinom ili frustrirani nemogućnošću gubitka kilograma, vjerojatno ste se pitali može li kriviti spor metabolizam.

Vaše sumnje su možda potvrdile sva dijeta, programi i proizvodi koji tvrde da «popravljaju» spor metabolizam. Pogledajmo pobliže koji čimbenici imaju utjecaj – bilo pozitivno ili negativno – na našem metabolizmu i koliko bi mogao biti veliki efekt.

Prvo, definirajmo neke pojmove. U tom se kontekstu metabolizam odnosi na vašu brzinu metabolizma u mirovanju (RMR). Ovo je količina energije koju vaše tijelo koristi samo za održavanje osnovnih bioloških funkcija poput disanja, pumpanja krvi, treptanja i održavanja tjelesne temperature.

Za zdravu odraslu osobu to je negdje u susjedstvu od 1200 do 1600 kalorija dnevno. Međutim, postoje neke stvari koje mogu sniziti broj kalorija koje vaše tijelo sagorijeva u načinu «održavanja»-ili usporiti metabolizam

stvari koje smanjuju brzinu metabolizma

gubitak kilograma. To pogađa puno ljudi kao kriminalno nepošteno, ali istina je da što je vaše tijelo manje, što je potrebno manje kalorija da biste ga održali. Ali učinak se uvelike pojačava kada brzo smršavite.

ograničavajući kalorije. Dramatično ograničavanje kalorija više od nekoliko dana može utjecati i na vaš metabolizam – a to je iznad i izvan učinka bilo kojeg gubitka težine koji to uzrokuje.

Contents